Lütfen bekleyin..



Örnek davranış

19 Ekim 2015, 10:22 - Okunma: 2303

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Gençlik Kolları üyesi genç, bir alışveriş merkezinde bulduğu yüklü miktardaki paranın sahibini arıyor.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Gençlik Kolları üyesi Uğur Aksoy isimli genç, basın aracılığıyla yerde bulduğu yüklü miktardaki paranın sahibini arıyor.

Önceki gün  Batman merkezdeki Word Mar AVM’de alışveriş yaparken yerde  bulduğu paranın sahibini aradığını söyleyen  Aksoy, “ AVM’de dolaşırken, yerde dikkatimi çeken bir şey oldu. Baktım bir miktar para.  Başkası alır, belki sahibine ulaştırmaz diye parayı aldım.  Daha sonra sahibine nasıl ulaştırırım diye düşündüm. Bir şekilde aklıma basın geldi. Haber yaparak basın aracılığıyla  belki sahibine ulaşabilirim diye düşündüm. Biliyorum, sahibi   endişeli bir şekilde parasından ümidini kesmiştir.  Buradan ilan etmek istiyorum. Word Mar AVM’de parasını kaybeden vatandaş her kimse, en kısa zamanda umarım gelir.” diye konuştu.

Güvenlik amacıyla bulduğu yüklü miktardaki paranın miktarını söylemeyen Uğur Aksoy, para sahibinin  0536 390 40 54 numaralı telefon ile kendisine ulaşabileceğini söyledi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ebu hüseyin
3130 gün önce
Allah teâlâ senin gibi temiz insanları toplumumuda çoğaltsın. parayı da sahibine kavuştursun
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Bahar aylarının başlamasıyla beraber taze peynir üretiminin başladığını ifa..
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=