Lütfen bekleyin..



Batman’da iki haftalık asayiş raporu açıklandı

20 Ocak 2021, 10:05 - Okunma: 772

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Batman genelinde 1-15 Ocak tarihleri arasında asayiş uygulamalarının yapıldığı bildirildi.

Emniyet açıklamasında, yapılan uygulamalarda il genelinde 5 bin 795 şahsın ve 2 bin 133 aracın sorgusunun yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, ‘Kasten Yaralama, Yağma, Cinsel Taciz ve Fuhuşa Yer Temini ve Aracılık’ suçlarının yanı sıra; 68 hırsızlık olayı, 2 motosiklet hırsızlığı olayı, 7 yankesicilik-dolandırıcılık olayı, 4 çalıntı malzemenin sahiplerine teslim edilerek, toplam 85 olayın aydınlatıldığı ifade edildi.

Çeşitli suçlara karışan 38 şüpheli şahıs ve aranan 77 şahıs olarak 115 şahsın yakalanarak adli mercilere sevk edildiği kaydedilen açıklamada, kayıp olarak aranan 14 şahsın ise bulunduğu bildirildi.

Ateşli silahlara ilişkin kanunlara muhalefet suçlarından da 14 tabanca, 3 av tüfeği olmak üzere toplam 17 silahın ele geçirilerek kullanıcılarına adli ve idari işlem yapıldığı belirtildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan ve tarlaya girip kaza ..
Batman'da durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 17 kilogram 67..
Batman'da nisan ayında yapılan operasyonlarda müdahale edilen 147 olayd..
Batman'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan ve ekip aramasın..
Batman çıkışında bir kontrol noktasında birden alev alan otomobil kullanılm..
Her yıl sulama kanalı, baraj ve göletlerde serinlemek isteyen onlarca çocuk..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=