Lütfen bekleyin..



Deprem sinyal tespit cihazına ait kabloları çalan 2 şüpheli yakalandı

20 Ocak 2021, 12:20 - Okunma: 811

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Beşiri ilçesinde TRT ve AFAD'a ait deprem sinyal tespit cihazına ait kabloları çaldığı belirtilen iki şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Valilik açıklamasında, Batman İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı JASAT tarafından Beşiri ilçesinde meydana gelen TRT ve AFAD'ın deprem sinyal tespit cihazına ait kabloların kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınması olayı ile ilgili çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar kapsamında, JASAT tarafından olay yerinde ve çevresinde şüpheli olduğu değerlendirilen 5 araca ait 185 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu şüpheli aracın tespit edildiği belirtilen açıklamada, olay yerindeki güvenlik kamerası ile karşılaştırıldığında şüphelilerin H.Ö ve Y.Ö isimli kardeşler olduğunun tespit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, şahısların yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldığı ifade edildi.(İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da şehir merkezindeki bir kaldırımda, uyuşturucu madde kullandığ..
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını, Bat..
Batman'ın Gercüş ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda ..
Batman'a 3 yeni körüklü otobüs teslim edildi, şehir içi toplu taşıma fi..
Batman'da merkez mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini görüştüğü t..
Batman Havalimanı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı arasında yaz sezonund..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=