Lütfen bekleyin..



Batman’da tutuklanan 26 kişi serbest bırakıldı

21 Ekim 2015, 14:31 - Okunma: 2256

Batman’da çatışma alanına girdikleri gerekçesiyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan 26 kişi serbest bırakıldı.

Batman’ın Sason ilçesinde operasyon bölgesine girdikleri gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan aralarında Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel’in de bulunduğu 26 kişi serbest bırakıldı.
Batman’ın Sason ilçesine bağlı 3 köy ve mezralarında, operasyon bölgesine girdikleri gerekçesiyle aralarında Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Akel, Beşiri Belediye Eş Başkanı Mustafa Öztürk, İkiköprü Beldesi Eş Başkanları Hidayet Tiryaki, Osman Karabulut ile DBP il yöneticilerinin de bulunduğu 26 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardı.
Ankara Sincan ve Kırıkkale Cezaevlerine gönderilen tutuklular, yaklaşık bir aydan sonra bugün serbest bırakıldılar. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Etiketler : hdp, dbp, tutuklular serbest,
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve beraberindeki heyet, Tun..
Batman'da bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, silah bırakma sürec..
Batman genelinde düğün salonlarında fahiş fiyat uygulamalarının önüne geçil..
Batman il girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada 2 kilo 900 gram e..
Batman’ın Sason ilçesinde otomobilin motosikletle çarpışması sonucu meydana..
Batman Valisi Ekrem Canalp 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayıs..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=