Lütfen bekleyin..



Kabe’ye saygısızlığa tepkiler dinmiyor

01 Şubat 2021, 14:30 - Okunma: 1008

Hak-İş Batman Şube Başkanı Bünyamin Söğüt yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul’da cinsel sapkınlar tarafından Boğaziçi Üniversitesi önünde Kâbe fotoğrafının yere serilmesine tepki gösterdi.

Açıklamasında Kâbe’nin Müslümanların kıblesi olduğunu belirten Söğüt, “Rektör atamasını bahane eden ahlak yoksunu provokatörler yine sahnede. Kâbe; günde beş vakit huzura durduğumuz mukaddes mekan, Müslümanların kıblesidir. Dini değerlerimizi hiçe sayan, dini sembolleri ayaklar altına alan sapkın reziller hesap vermelidir.” dedi.

Açıklamasının devamında Söğüt, “Boğaziçi Üniversitesi önünde sözde sergide İslam dinine ait sembollere bir grup edepten yoksun zavallı tarafından hakaret edilmiştir. Allah'ın evi, Müslümanların mukaddes mekanı, kıblemiz Kâbe-i Muazzama’ya ve İslami değerlere yönelik yapılan insanlık dışı hadsiz saldırıyı kınıyoruz. Boğaziçi Üniversitesinde Müslümanların kutsalı ve namusu olan Harem'i Şerif'in fotoğrafına LGBT bayraklarını yerleştiren hadsizler ve bu iğrenç saldırının müsebbipleri en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.” diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da şehir merkezindeki bir kaldırımda, uyuşturucu madde kullandığ..
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde akşam saatlerinde çıkan orman yangını, Bat..
Batman'ın Gercüş ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda ..
Batman'a 3 yeni körüklü otobüs teslim edildi, şehir içi toplu taşıma fi..
Batman'da merkez mahalle muhtarlarının sorun ve taleplerini görüştüğü t..
Batman Havalimanı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı arasında yaz sezonund..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=