Lütfen bekleyin..



ADSM Başhekimi Ekinci diş merkezinin çalışmalarına ilişkin açıklamada bulundu

03 Şubat 2021, 10:25 - Okunma: 5168

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Masum Ekinci, diş merkezinin sağlık hizmetleri hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.

Salgın ortamında diş hizmetlerinden yeterli faydalanamadıklarını, salgın öncesi sisteme dönülmesi gerektiğini belirten halkın talepleri sonrası açıklamada bulunan Ekinci, virüsün getirdiği ciddi sıkıntılara rağmen günlük ortalama bin 200 hastayı tedavi ettiklerini söyledi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hizmetleriyle ilgili bilgilendirmede bulunan Ekinci, “Salgın sürecinin getirdiği önlemlere dikkat ederek birçok hizmetimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda kanal tedavisi, hareketli bölümlü ve tam protezler, dolgu, detertraj ve küretaj (diştaşı temizliği), diş çekimi gibi birçok tedaviyi sürdürüyoruz. 20 yaş diş ameliyatı ve kist ameliyatı verdiğimiz hizmetler arasındadır. Temennimiz salgın sürecini bir an önce atlatarak daha yaygın hizmet verebilmektir.” dedi.

Tedavi edilen hasta sayısıyla ilgili de bilgilendirmede bulunan Ekinci, “Şu an ortalama günde bin 200 civarı hastaya hizmet veriliyor. Sayının daha da artması için çalışmalarımız sürecektir.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Muhittin kılıç
976 gün önce
Dişlerimi yaptırdım memnundeyilim vidosunu çekmişim sonunda çimleri ariyacem 2 ayı oldu hakimimim sana olaşayiyorum cep 05342998411 dönüş yaparsanız derdimi anllatırım zor durumdayim sagılarımla
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=