Lütfen bekleyin..



Batman'da kumar oynayanlara 8 bin TL idari para cezası

07 Şubat 2021, 12:17 - Okunma: 1106

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2 kıraathaneye yapılan baskında kumar oynayan 6 kişiye 8 bin TL idari para cezası verildiği ve kıraathanelerin 30 gün süre ile kapatıldığı belirtildi.

Açıklamada "Kumar oynatan 2 kıraathaneye yapılan operasyon neticesinde; Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama suçundan toplamda 8 şahıs yakalandığı, kumar oynayan 6 şahsa 8 bin 16 TL idari para cezası uygulandığı ve kumar oynanan işyerlerinin 30 gün süre ile kapatıldığı" kaydedildi.

Açıklamanın devamında, "28 Ocak 2021 tarihinde yapılan çalışma neticesinde, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan olmak üzere toplam 3 dosyadan aranma kaydı olan ve 11 yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan V.A. isimli şahıs yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği" belirtildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Halkla buluşmalarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte, Ger..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın il oluşunun 35’inci yıl dönüm..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’ın i..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'ın il oluşunun 35. yılı dolayısıyla ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=