Lütfen bekleyin..



Sağlık çalışanları ve 70-75 yaş arası için ikinci doz aşılama başladı

11 Şubat 2021, 14:10 - Okunma: 6017

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da tüm hastanelerde Covid-19 aşısı uygulaması genelgesi doğrultusunda sağlık çalışanları ve 70-75 yaş arası olanlara yönelik ikinci doz aşılama çalışmalarına başlandı.

Konuyla ilgili Batman İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığının tüm hastanelerde Covid-19 aşısı uygulaması genelgesi doğrultusunda tüm sağlık tesislerinde sağlık çalışanlarına yönelik ikinci doz aşılama çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

70-75 yaş arası vatandaşların aşısına da başlandığı belirtilen açıklamada, “Aynı genelge doğrultusunda 70-75 yaş arası vatandaşlar için de aşılamaya geçilmiş olup, aşılama işlemeleri titizlikle yürütülmektedir. Yan etki ya da alerji durumunda müdahale etmek amacıyla aşı uygulamasının yapıldığı tüm sağlık tesislerimizde gerekli tedbirler alınmıştır. Hastaneye gidemeyecek durumda olan vatandaşlarımızın e-nabız ve MHRS üzerinden randevu almaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
İlaca erişimin her geçen gün zorlaştığını belirten Batman Eczacılar Odası B..
Kanserin dünyada bir salgın gibi arttığını belirten Uzman Doktor Mehmet Cem..
Ramazan ayında ağız ve diş bakımının daha bir önem kazandığını belirten Diş..
Sağlık sektöründe pek çok sorunun halen çözüm beklediğini belirten Sağlık-S..
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımla..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=