Lütfen bekleyin..



Çok sayıda mayın, el bombası ve roketatar mühimmatı ele geçirildi

12 Şubat 2021, 14:04 - Okunma: 1634

Batman’ın Hasankeyf ilçe kırsalında jandarma tarafından yapılan operasyonlarda; çok sayıda anti personel mayını, savunma tipi el bombası, antitank roketatar mühimmatı ve anti personel roketatar mühimmatı ele geçirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Hasankeyf’te bulunan Karakaş Dağı bölgesinde (Sözde Mava Bölgesi) PKK’ye yönelik operasyon düzenlendiği bildirildi.

Açıklamada, operasyonlarda dört ayrı noktada; 4 anti personel mayını, bir savunma tipi el bombası, 2 antitank roketatar mühimmatı, bir anti personel roketatar mühimmatı, bir G-3 piyade tüfeği şarjörü, 12 7,62 mm çapında fişek, bir el telsizi, bir terör örgütüne ait sözde mühür ve buna ait mürekkep, 4 teyp kaseti, 5 eski tip nüfus cüzdanı ve çok sayıda muhtelif doküman ele geçirildiği ifade edildi.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, Leman dergisinin Peygamber Efendimize ve İs..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müf..
Batman Valisi Ekrem Canalp, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerin..
Batman'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Leman dergisinin Peygamber Efendi..
Batman Belediyesi, Hatay’da çıkan orman yangınlarına müdahale için destek e..
Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, Peygamber Efendimiz'e yöne..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=