Lütfen bekleyin..



Batman'da 58 tane "günü birlik daire" süresiz olarak mühürlendi

15 Şubat 2021, 12:45 - Okunma: 1086

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, 2021 yılı içerisinde günü birlik kiralanan evlere yönelik yapılan denetimlerde 58 günü birlik dairenin süresiz olarak mühürlendiğini, 8 tesis işletmesinin ise ruhsatlarının iptal edildiğini bildirdi.

Emniyet açıklamasında, "Batman'da mevzuata aykırı faaliyet yürüten daha önceden birçok adli/idari işlem gerektirecek eylem tespit edilip gerekli yasal işlem başlatılan 8 konaklama tesisi işletmecisinin işletme ruhsatlarının iptal edildiği, bu işletmeciler tarafından kiralanan 58 günü birlik daire 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununun Ek-1 maddesine istinaden zabıta ekiplerince süresiz olarak mühürlenmiştir." denildi.

Açıklamada, "İlimizin huzuru, güvenliği, gençliğin korunması, fuhuş ve uyuşturucu gibi toplum sağılığını tehdit eden suçların önlenmesi amacıyla çalışmalarımız devam etmektedir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Atatürk Parkı bitişiğ..
Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline yönelik iş yerinde..
Batman Defterdarlığı, yurt dışına seyahat edecek vatandaşlara Hazine ve Mal..
Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, 1 Ekim Dünya Yaşlılar ..
Batman'ın Sason ilçesinde faaliyet yürüten İslami sivil toplum kuruluşl..
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü Havacılık Eğitim Da..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=