Lütfen bekleyin..



Akif Gür'den Türk Telekom ve DEDAŞ İl Müdürlerine ziyaret

23 Şubat 2021, 13:30 - Okunma: 1111

AK Parti Batman İl Başkanı Av.Akif Gür, kurumsal çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler almak üzere Türk Telekom Müdürü Bedrettin Ay ve DEDAŞ İl Müdürü Naci Obut'a ziyarette bulundu.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yaşandığı ziyaretler sırasında Başkan Gür'e kurum yetkilileri tarafından kurumsal olarak yapılan çalışmalar, faaliyetler, hedefler, il merkezi ve ilçelerinde sürdürülen hizmetler hakkında detaylı bilgiler verildi.

İlk olarak Türk Telekom Batman İl Müdürü Bedrettin Ay ile görüşen Gür, kurum hakkında bilgi aldı.

Yapılan görüşmede Batman genelinde yapılan  telekomünikasyon yatırımları ve internet altyapısıyla ilgili sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İnternet altyapısının yetersiz olduğu mahallelerde sorunun kaynağının tespiti ve giderilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini kaydeden Gür; "Vatandaşlarımızdan da istirhamımız altyapıyı hedef alan illegal davranışta bulunan kişilere karşı dikkatli olmalarıdır," diye konuştu.

Daha sonra Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş (Dedaş) İl Müdürü Naci Obut ile görüşen Gür,  yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi alarak  yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.


Gür, DEDAŞ Müdürü Obut'a özellikle elektrik kesintilerine karşı çalışmaların yoğunlaşması gerektiğini ve vatandaşın yüksek fatura şikayetlerine hızlı çözümler sunulmasını, sorunların çözümünde vatandaş odaklı yaklaşılmasını istedi. Vatandaşla kurum arasında yaşanan sorunların giderilmesi için daha duyarlı ve insan odaklı çalışmaların yaygınlaştırılmasının önemine değinen Gür; vatandaşlardan  kendilerine  iletilen  sorun ve talepleri ilgili kurumlara ilettiklerini ve sorunların çözümü için konuların takipçisi olacaklarını söyledi.

Ziyaret esnasında önümüzdeki süreçte yapılacak ciddi yatırımlarla ilgili bilgiler de veren il Müdürü Obut; Başkan Gür ve heyetine teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=