Lütfen bekleyin..



Osmanlı Ocakları’ndan HÜDA PAR’a ziyaret

23 Ekim 2015, 14:56 - Okunma: 3551

Osmanlı Ocakları Batman İl Başkanı ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

Hafta sonu şube açılışını gerçekleştiren Osmanlı Ocakları Batman İl Başkanı Mehmet Zahat Kırtak ve teşkilat yöneticilerinden oluşan bir heyet, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Hafta sonu Eski Kültür Merkezi’nde yapılan açılışa katılan tek siyasi parti olan HÜDA PAR İl Teşkilatına teşekkür ziyareti gerçekleştiren Osmanlı Ocakları Batman İl Başkanı Mehmet Zahat Kırtak ve teşkilat yöneticilerinden oluşan heyeti HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl teşkilatı yöneticileri karşıladı.
Ziyarette söz alan Osmanlı Ocakları Batman İl Başkanı Mehmet Zahat Kırtak, hafta sonu yapılan açılışa siyasi parti olarak katılan tek partinin HÜDA PAR olduğunu belirterek teşekkür etti. Osmanlı Ocakları ile ilgili bilgi veren Kırtak, “Osmanlı Ocakları Batman Teşkilatı’nın yeni açılmasına rağmen ilçe, belde, gençlik ve Üniversite de olmak üzere 120 teşkilat görevlimiz ve binin üzerinde üyemiz var. Amacımız gençlerin yozlaşmasının önüne geçmektir.” dedi.
Kırtak devamla, Osmanlı Ocakları olarak hiçbir partinin güdümünde olmadıklarını belirterek, “Amacımız bölgemizin ve gençlerimizin refah kavuşmasıdır. Davamız Ümmet davasıdır. Gençler ve bölgemiz ile ilgili seminer, konferanslar ve çeşitli faaliyetlerimiz olacaktır. Bu çalışmalarımızda parti ve STK’larla birlikte yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında söz alan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Doğru da, Osmanlı Ocakları gibi topluma ve gençlere hizmet eden STK’ların açılması ve artmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Osmanlı Ocaklarının Batman’a hayırlı olması temennisinde bulundu.  
Ziyaret, Kırtak’ın Doğru’ya Osmanlı Ocakları Dergisi’ni hediye etmesi ve karşılıklı temenni ve iyi niyet dileklerinin iletilmesiyle sona erdi. (batmanbasin.com)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=