Lütfen bekleyin..



Teknokent için görüşmeler devam ediyor

23 Mart 2021, 10:37 - Okunma: 746

Göreve geldiği günden bu yana ikili görüşmelerine devam eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit’i ziyaret etti.

Batman Üniversitesinin Kuyubaşı yerleşkesinde kurulacak olan Teknokent ile ilgili karşılıklı istişarelerin yapıldığı ziyarette, istihdam ve büyümeye yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Üniversite-sanayi iş birliğini önemsediklerini anlatan Rektör Demir, bilgi üreten bir merkez olarak şehre ve bölgeye katma değer sağlamak istediklerini söyledi.

Batman Üniversitesinin kaynaklarını eğitime, gelişime ve istihdama yönelik kullanmak istediklerini  belirten Prof. Dr. İdris Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit’e günün anısına hediye takdim etti.

Üniversitelerin şehirlerin gelişiminde etkin rol oynayan kurumlar olduğunu ifade eden Macit, Batman Üniversitesinin bölgedeki etkisini artıracak çalışmalara destek vermekten mutlu olacaklarını kaydetti.

Teknokent bünyesinde yapılacak Ar-Ge çalışmalarıyla sanayiye yönelik önemli gelişmeler yaşanabileceğini anlatan Macit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=