Lütfen bekleyin..



Batmanlı aile Adana otoyolunda kaza geçirdi: 2 ölü 2 yaralı

23 Mart 2021, 21:27 - Okunma: 974

Osmaniye-Adana otoyolunda meydana gelen kazada imam Tayip Tuğluk ve yeğeni yaralanırken eşi ve kayınvalidesi ise vefat etti.

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta'dan Batman'a dönen Tayip Tuğluk yönetimindeki plakası öğrenilemeyen hafif ticari taksi (kamyonet), sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kazada sürücü Tayip ve eşi Leyla Tuğluk, kayınvalidesi Hediye Tekin ile yeğeni Büşra Tuğluk yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan imam Tayip Tuğluk'un eşi Leyla Tuğluk ve kayınvalidesi Hediye Tekin'in vefat ettiği bildirildi.

Tayip Tuğluk ve Büşra Tuğluk'un ise tedavilerinin sürdüğü ifade edildi. Tayip Tuğluk'un Batman Hacı Musa Camii'nde imamlık yaptığı öğrenildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Leman dergisinin Peygamber Efendi..
Batman Belediyesi, Hatay’da çıkan orman yangınlarına müdahale için destek e..
Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, Peygamber Efendimiz'e yöne..
Charlie Hebdo’nun yerli türevi olarak tanımlanan Leman dergisinin Peygamber..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Leman Dergisi’nin Peygamber efendimize ..
Batman'da iki kişi, tanımadıkları şahıslarla yaşadıkları sözlü tartışma..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=