Lütfen bekleyin..



Rektör Demir, YÖK’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi​

25 Mart 2021, 18:09 - Okunma: 1231

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

YÖK Denetleme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Eyüp Bedir ve Prof. Dr. İrfan Aslan, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Metin Topcuoğlu, Prof. Dr. Ömer Açıkgöz ve Prof. Dr. Mehmet Şişman’ı ziyaret eden Rektör Demir, eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik istişarelerde bulundu.

Batman Üniversitesinin gelişimi ve nitelikli bireyler yetiştirmeye yönelik projeleri hayata geçirmek istediklerini anlatan Rektör Demir, yeni fakülteler kurulması ve yeni bölümler açılması ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Batman Üniversitesinin öğrencilerin taleplerine uygun bölümleri de bünyesinde barındıran ve geniş eğitim yelpazesine sahip olan bir üniversite olarak yoluna devam etmesi için önemli projelerinin bulunduğunu anlatan Prof. Dr. İdris Demir, pandemi koşullarına rağmen başarılı bir eğitim süreci geçirdiklerini sözlerine ekledi. 

YÖK Denetleme ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile ayrı ayrı istişarelerde bulunan Rektör Demir, Batman Üniversitesine sağlanan desteklerden dolayı YÖK’e teşekkür etti.(İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..
Batman Çayı Bıçakçı Köyü mevkiinde suların yükselmesiyle mahsur kalan bir ş..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=