Lütfen bekleyin..



Batman'da kumar baskınında 12 kişiye idari para cezası verildi

20 Nisan 2021, 17:12 - Okunma: 765

Batman'da kumar oynattığı belirtilen bir işyerine adli ve idari işlem yapılırken, çok sayıda kumar makinesine el konuldu.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Kent genelinde kumar oynatılan yerlere yapılan denetimlerde (sigaramatik, kumarmatik, sakızmatik) kumar makinelerine el konulmuş, kıraathaneye çevrilen bir ofiste kumar oynatıldığı tespit edilerek gerekli adli ve idari işlem yapılmış, ruhsatsız olarak işletilen bir kıraathanede ise sigaramatik diye tabir edilen kumar makinesine el konulmuş ve işyeri sahibine adli işlem uygulanmıştır." denildi.

Ayrıca denetlemelerde, "İl Hıfzıssıhha Kurulu kararınca kapalı olması gereken işyerleri yasağına uymayan 4 kıraathanenin faaliyetlerine son verilerek idari işlem uygulanmış, sokağa çıkma yasağına uymayan 12 kişiye 5 bin 124 TL idari para cezası uygulanmıştır." bilgisine yer verildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM'de düzenlediği basın ..
Batman'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan okul servisi, e..
Batman Valiliği, 31 Aralık Çarşamba günü kentte kuvvetli ve yer yer yoğun k..
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediyesi, yoğun kar y..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından hayata geçirilen Esnaf72.com e..
Batman-Siirt kara yolu Kıra Dağı mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma ned..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=