Lütfen bekleyin..



Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Yalçın: Diş Fakültesinin ilimizde kurulması memnuniyet verici

02 Mayıs 2021, 13:30 - Okunma: 2521

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın, Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Batman Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesinin kurulma kararı Batman sağlığı için olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada kurulan Diş Hekimliği Fakültesinin insan sağlığının korunmasında, ağız ve diş sağlığının geliştirilmesinde önemli hizmetler vereceğine inandıklarını belirtti.

Kararın, şehrin sağlığı için memnuniyet verici bir gelişme olduğunu ifade eden Yalçın, Diş Fakültesini Batman’a kazandırılmasını sağlamak için çaba sarf eden herkese teşekkür eden etti.

Yalçın, "İlimizin sağlık altyapısını ciddi anlamda güçlendirecek olan, gerek koruyucu gerekse tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin etkin olarak verilmesini sağlayacak Diş Hekimliği Fakültesinin Batman'ımız için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Batman Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesinin de kurulmasına yönelik çalışmaları destekliyor ve bu çalışmaların olumlu bir şekilde sonuçlanacağına inanıyoruz." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da camiler, yaz Kur’an kursları çocuk sesleriyle şenlendi. 357 n..
İlim İhya Akademi Merkezinin kadınlara yönelik çevrimiçi yürüttüğü iki yıll..
Tatilin sadece dinlenme ve eğlenme değil, kişisel gelişim için de bir fırsa..
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, yapay zekâ çalıştayıyla başlatıl..
Batman'da 2025 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınav..
Batman ÖNDER İl Başkan Yardımcısı Veysi Özgül, imam hatip okullarına yöneli..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=