Lütfen bekleyin..



Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Yalçın: Diş Fakültesinin ilimizde kurulması memnuniyet verici

02 Mayıs 2021, 13:30 - Okunma: 2592

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın, Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Batman Üniversitesi bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesinin kurulma kararı Batman sağlığı için olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada kurulan Diş Hekimliği Fakültesinin insan sağlığının korunmasında, ağız ve diş sağlığının geliştirilmesinde önemli hizmetler vereceğine inandıklarını belirtti.

Kararın, şehrin sağlığı için memnuniyet verici bir gelişme olduğunu ifade eden Yalçın, Diş Fakültesini Batman’a kazandırılmasını sağlamak için çaba sarf eden herkese teşekkür eden etti.

Yalçın, "İlimizin sağlık altyapısını ciddi anlamda güçlendirecek olan, gerek koruyucu gerekse tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin etkin olarak verilmesini sağlayacak Diş Hekimliği Fakültesinin Batman'ımız için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Batman Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesinin de kurulmasına yönelik çalışmaları destekliyor ve bu çalışmaların olumlu bir şekilde sonuçlanacağına inanıyoruz." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından mesleki yarışmalar kapsamında düzen..
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Kürtçe seçmeli ders tercih süresini..
Batman'da, yürütülen Kur'an'ı Kerim kursları devam ediyor. Kadı..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenen "..
Peygamber Sevdalıları Vakfı, 8 Şubat'ta Türkiye genelinde yapılacak Siy..
Batman ADEM'de açılan "Yetişkinler için Kur'an'ı Kerim kur..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=