Lütfen bekleyin..



Bahçe ve tütün tarlalarını içme şebeke suyuyla sulayanlara ceza

03 Mayıs 2021, 17:18 - Okunma: 1158

Batman’ın Kozluk İlçe Belediye Başkanlığı, yaptığı açıklamada, içme şebeke suyu ile bahçe ve tütün tarlalarının sulamasını yapanlara idari para cezasının uygulanacağını belirtti.

Son 20 yılın en ağır kuraklık döneminin yaşandığına dikkat çekilen açıklamada, “Vatandaşlarımızın içme şebeke suyunda sorun yaşamaması için bağ, bahçe ekimi kesinlikle yapılmamalıdır. Kozluk Belediyesi kaçak su ekiplerimiz bugün itibariyle sahada aktif olup, içme şebeke suyu ile bahçe sulaması yapan bütün haneler tespit edilerek kesinlikle idari para cezasını uygulanacaktır.” denildi.(İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kısa süreli yağış Batman'da birçok caddeyi göle çevirirken, Yeni Sanayi..
Batman'da Ciğerlo TOKİ bölgesindeki yapımı devam eden konutların inşası..
Batman Barosu öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, kentte ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sason ilçesinde gerçekleştirdi..
Batman Güney Çevre Yolu’nda bir otomobilin bir tırın dorsesine arkadan çarp..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, şehirde art..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=