Lütfen bekleyin..



Başkan Gür’den ‘31. Yıl’ mesajı

16 Mayıs 2021, 15:30 - Okunma: 499

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Batman’ın il oluşunun 31. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bugün modern bir şehir konumuna gelen İlimizin 31. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşamaktayız diyen İl Başkanı A. Akif Gür açıklamasında

“Ülkemizde petrolün ilk bulunduğu ve üretiminin yapıldığı şehir olan Batman, her ne kadar yeni bir İl olsa da, sahip olduğu binlerce yıllık tarihi ile kadim bir medeniyet şehridir. 1990 yılına kadar çok hızlı bir gelişme yaşayan Batman, 16 Mayıs 1990 tarih ve 3647 sayılı kanunla Türkiye'nin 72. ili olmuştur. Son yıllarda birçok alanda yapılan önemli yatırımlar, verimli toprakları ve üretim potansiyeli sayesinde bugün iddialı bir kent konumuna gelen Batman’ı marka şehir yapmak, en iyi noktalara getirmek için hep beraber çalışmamız gerekiyor.

Sağlam sağlık altyapısı, kabına sığmayan organize sanayi bölgesi, bilim ve sanayi kenti olarak da göz dolduran ilimiz, sahip olduğu havalimanı, hastaneler, duble yolları, köprülü kavşakları, spor altyapısı, modern okul ve yurtlarıyla büyük bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Batman’ın sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkınması, tarihi zenginliklerinin tanıtımı ve turizm potansiyelini değerlendirilmesi, eğitimdeki başarının daha da üst seviyelere çıkarılmasını sağlamak temel hedefimizdir. Geçmişimiz ve geleceğimiz bu şehirde ve şehrimizi seviyoruz. Çocuklarımıza her anlamda kalkınmış ve modern yaşanılabilir bir Batman bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Memleketimizin İl oluşunun 31. yıl dönümü kutluyor, kıymetli Batmanlı hemşerilerime hürmetlerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir araçta yapılan aramada yangın tüpünün içine gizlenmiş bir..
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) kararıyla bugünden itibaren katk..
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, yaptığı yazılı açıklamada, uzun ..
Batman'ın henüz şehirleşme anlamında hak ettiği noktada olmadığını beli..
Batman'da uyuşturucu satıcılığı yapanlara yönelik düzenlenen operasyond..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, özel bakıma muhtaç hastaların genel a..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=