Lütfen bekleyin..



Batman'da "Kudüs'e Sahip Çık" temalı kitlesel basın açıklaması yapılacak

20 Mayıs 2021, 20:22 - Okunma: 730

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, siyonist işgal rejiminin barbar saldırılarını lanetlemek amacıyla yarın kitlesel basın açıklaması düzenleyecek.

İşgal rejiminin, Filistin'e saldırılarına ilk günden beri kitlesel programlarla tepki gösteren HÜDA PAR, 21 Mayıs 2021 tarihinde (yarın) saat 17.00’de Atatürk Parkı önünde basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Basın açıklamasıyla birlikte günün anlam ve önemine dair konuşma, gıyabi cenaze namazı ve son olarak da dua yapılarak programımız sona erecektir. Bugüne kadar zalime karşı mazlumun yanında durarak onurlu bir tavır ve duruş ortaya koyan kadın erkek, genç ihtiyar tüm Batmanlı hemşerilerimizi basın açıklamasına davet ediyoruz.” denildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte, Ger..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın il oluşunun 35’inci yıl dönüm..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’ın i..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'ın il oluşunun 35. yılı dolayısıyla ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, PKK’nın silah bırakma kararına ilişkin ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=