Lütfen bekleyin..



Filistin'e yardım kampanyası düzenlenecek

21 Mayıs 2021, 21:00 - Okunma: 736

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, terör devleti israil'in vahşi saldırıları sonucunda zarar gören Filistinlilere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatacak.

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Şehmus Temiz yaptığı açıklamada, terör devleti israil'in vahşi saldırıları sonucunda zarar gören Filistinlilere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası yapılacağını açıkladı.

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, 20 Mayıs 2021 Perşembe günü, saat 13 30'da Filistin'e yardım kampanyası gündemiyle, Memur Sen toplantı salonunda toplandı.
Yapılan istişare toplantısında, terör devleti israil'in vahşi saldırıları sonucunda zarar gören Filistinli kardeşlerimize yapılabilecek yardımın cinsi, şekli ve miktarı gibi konular konuşuldu.
Alınan kararların olgunlaştırılıp, tüm sivil toplum, kurum kuruluş ve iş dünyası ile de irtibat kurulmasına ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 13 00 da Memur Sen toplantı salonunda bir basın açıklaması ile duyurulmasına karar verildi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..
Batman'da durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın, 10 ayrı dosyadan..
Batman'da dün gece bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan bir b..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=