Lütfen bekleyin..



Suda kaybolan Oğuz’un cesedi bulundu

24 Mayıs 2021, 12:15 - Okunma: 954

Girdiği Dicle Nehrinde kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Bedri Oğuz’un cesedi 3 gün sonra bulundu.

Girdiği Dicle Nehrinde kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Bedri Oğuz’un cesedi 3 gün sonra bulundu.

Kantar Köprüsü yakınlarında Dicle Nehrine girdikten sonra suda kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Bedri Oğuz’un (50) cesedine 3 gün sonra ancak ulaşılabildi.

Sualtı arama ve kurtarma ekipleri ile Batman Belediyesi, Bitlis-Tatvan, Diyarbakır dalgıç polis ve AFAD ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmalarında kayıp Bedri Oğuz’un cesedi, Batman Belediyesi dalgıç ekiplerince suda kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, kayalıklara takılmış olarak bulundu.

Oğuz’un cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.(İLKHA)

bedri-oguz-arama-calismasi.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Kozluk ilçesinde gerçekleştird..
Batman'ın Sason ilçesine bağlı Karameşe köyü sakinleri, yol ve altyapı ..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, bera..
Batman'da bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyl..
Batman'da hastaneye başvuran bir vatandaşın parmağına sıkışan yüzük, do..
Batman'da son üç yılda gerçekleştirilen operasyonlarda 2 binden fazla s..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=