Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi’nden Kızılay'ın kan bağışı çağrısına destek

27 Mayıs 2021, 18:15 - Okunma: 1170

Kızılay’a kan bağışında bulunan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Barosu’nu da kan bağışı kampanyasına davet etti.

Kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla Kızılay Batman Şubesi tarafından kurulan kan bağışı noktasına gelen Rektör Demir ve üniversite personeli kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyasına destek veren Rektör Demir, "Batman Üniversitesi olarak kan bağışında bulunduk. Kızılay'ımıza bu etkinliği için teşekkür ediyoruz. Bir davet gerçekleştirmek istiyoruz. Şehrimizdeki usul gereği Batman Üniversitesi olarak İl Milli Eğitim Müdürü bizleri kan vermeye davet etmişti. Davetten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Batman Üniversitesi olarak biz şunu ifade etmek istiyoruz, her meslek dalının her kuruluşun kendisine ait bir giyim tarzı vardır. Üniversite öğretim üyeleri olarak cüppe giyiyoruz. Cüppe giyen başka bir meslek grubu olan Batman Barosu’nu da kan vermeye davet ediyorum."’ dedi.​ (İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=