Lütfen bekleyin..



Vefa Sosyal Destek grubundaki din görevlilerine plaket verildi

07 Haziran 2021, 20:06 - Okunma: 634

Vefa Sosyal Destek grubunda görevli din görevlilerine, Batman İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından plaket verildi.

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Coronavirus ile mücadele kapsamında Batman Valiliği bünyesinde Vefa Sosyal Destek Grubu'nda aktif olarak yer alan din görevlilerine plaket takdim etti.

Tüm dünyada etkili olan Coronavirus salgınıyla mücadele kapsamında, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın talimatı üzerine tüm il ve ilçelerde din görevlileri, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar için mesai mefhumu gözetmeksizin seferber olmuştu.

Bu doğrultuda Batman Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nda yer alan din görevlilerine, İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından plaket takdim edildi.

Erhan, “Din görevlisi dünyanın gidişatından kendini sorumlu gören ve bu doğrultuda çalışan, mihrapta namazımızı emanet ettiğimiz, kürsüde öğütlerini dinlediğimiz kimselerdir. Din görevlileri, mutlu günlerimizde mutluluğumuza destek olan, üzgün günlerimizde de üzüntülerimize ortak olan, çıkmaza düştüğümüzde bize yol gösteren gönül dostlarımızdır. İnsanlığın maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek için her zaman fedakâr olan din görevlilerimiz ülkemizin içinde bulunduğu zorlu pandemi sürecinde de tereddüt etmeden milletimizin hizmetine koşarak örnekliğini bir kez daha göstermiştir.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da "Cihad Önderi..
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=