Lütfen bekleyin..



Şahin’den Baro Başkanı Şenses’e ziyaret

18 Haziran 2021, 18:40 - Okunma: 803

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve yönetimi, yeni göreve seçilen Batman Barosu Başkanı Erkan Şenses’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Beraberindeki HÜDA PAR heyetle birlikte ziyarette bulunan Başkan Şahin, Baro Başkanı Şenses’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Erkan Şenses de çalışmaları hakkında HÜDA PAR heyetine bilgiler verdi. Ziyarette, ülke gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, “Yeni seçilen Batman Barosu Başkanı ve yönetimini ziyaret edip başarılar diledik. Ziyaret ettiğimiz yer baro olunca elbette ki hukuksuzluklar, insanlığın ve insanların adalete olan ihtiyaçları konuşuldu. HÜDA PAR olarak en büyük sloganımız olan ‘Gerçek Adalet Dürüst Siyaset’ konularını konuştuktan sonra siyaset dilinin daha düzeltilmesi hususunun önemini ve bölge insanının durumunu konuştuk.” ifadelerini kullandı.

“İnsanlarımız hukuksuzlukların ortadan kaldırılmasını istiyor”

Huzurun hakim olabilmesi için her meselenin adalet temelinde çözüme kavuşması gerektiğini vurgulayan Şahin şöyle devam etti:

“Güvenlik tedbirlerinde yaşanan sıkıntıları konuştuk. İnsanlarımız huzur ve hukuksuzlukların ortadan kaldırılmasını istiyor. Güvenlik tedbirleri maalesef birçok hakkın önüne geçiyor. Bazı kesimlerin kayırıldığına dair endişeler dile getiriliyor. İnsanlar kendilerini emniyette görmeli ve haksızlığa uğramayacaklarını bilmelidir. Adalet, hak ve hukuk öncelikli olmalıdır.”(İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siyonist işgal rejiminin başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında kat..
Uyuşturucuyla mücadelenin temel öncelikleri arasında olduğunu belirten Batm..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sêgirkan Köyünde serada çalışan çiftçil..
Batman'da etkili olan dolu, şehri etkisi altına alırken bu durum şehrin..
İş güvenliği tedbirleri alındığında kazaların yüzde 98'inin önlenebildi..
Batman'da kaçak et olduğu tespit edilen 525 kilogram et imha edilirken ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=