Lütfen bekleyin..



İŞKUR’dan aşı kampanyasına destek

25 Haziran 2021, 16:05 - Okunma: 1139

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Batman İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile imalat sektöründe hizmet veren iş yerlerinde aşılama çalışması gerçekleştirildi.

İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz ve Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Pamukçu’nun katılımıyla yapılan çalışmada başta tekstil sektörü olmak üzere imalat sektörü çalışanlarına yönelik yerinde aşılama hizmeti verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile imalat sektöründe hizmet veren iş yerlerinde aşılama çalışması gerçekleştirildi.” ifadelerini kullandı.

Eviz, salgın ile mücadelede etkin rol oynayan aşılama kampanyasının öneminden bahsederek tüm vatandaşları aşı yapmaya davet ettiler.(İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Kısa süreli yağış Batman'da birçok caddeyi göle çevirirken, Yeni Sanayi..
Batman'da Ciğerlo TOKİ bölgesindeki yapımı devam eden konutların inşası..
Batman Barosu öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, kentte ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Sason ilçesinde gerçekleştirdi..
Batman Güney Çevre Yolu’nda bir otomobilin bir tırın dorsesine arkadan çarp..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, şehirde art..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=