Lütfen bekleyin..



Minia Kudüs tırı Batman'a geliyor

07 Temmuz 2021, 12:20 - Okunma: 1143

Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı'nın iş birliği ile hazırlanan Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı 2 gün boyunca Batman'da olacak.

Kudüs ve Mescid-i Aksa davasını gönüllerde diri tutmak için Yetimler Vakfı ve Filistin Vakfı'nın iş birliği ile organize edilen program kapsamında, startı İstanbul'da verilen Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı birçok ilden sonra yarın Batman'a geliyor.

Turgut Özal Bulvarı Atatürk Parkı BATSO binasının karşısında sergilenecek maket, 8-9 Temmuz'da 2 gün boyunca halkın ziyaretine açık tutulacak.

Sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasından halkın ziyaretine açık olacak Minia Kudüs tırı, gittiği şehirlerde büyük ilgi ile karşılanıyor.   

Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın her zaman Müslümanların gündeminde olması gerektiğini belirten vakıf yetkilileri, halkı Minia Kudüs tırını ziyaret etmeye davet etti. (İLKHA)
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=