Lütfen bekleyin..



Batman'da aranması bulunan bir kişi yakalandı

11 Ağustos 2021, 14:30 - Okunma: 671

Batman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonunda, nitelikli olaylardan aranma ve yakalama kaydı bulunan şahıs yakalandı.

Batman Valiliği açıklamasında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonunda, nitelikli olaylardan aranma ve yakalama kaydı bulunan bir şahsın yakalandığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Batman İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından nitelikli olaylardan aranma ve yakalama kaydı bulunan şahısların yakalanarak Adli mercilere teslim edilmesi olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalar kapsamında;
 
Batman Merkez İlçesi Hürriyet Mah. 435 Sk. adresinde ikamet eden, Kasten Yaralama, Suç İşlemek Amacıyla Örgüte Üye Olma ve Hırsızlık gibi değişik suçlardan hakkında 13 ayrı yakalama kaydı bulunan ve sekiz yıldır cezaevi firarisi olan M.Ş.T (26 Yaşında) isimli şahıs, Jandarmanın Dedektifleri olarak bilinen JASAT  ve Suçeken J.Krk.K.lığı ekipleri tarafından yapılan fiziki takip sonucunda, Hürriyet Mah. Şerzan Kurt parkında yapılan operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahsın yapılan üst aramasında ruhsatsız tabanca ele geçirilmiş olup, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir."
 

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, düzenledikleri kitlesel bas..
Batman'ın Kozluk ilçesinde uyuşturucu madde bulunduğu belirtilen bir ev..
ABD'deki üniversitelerde siyonist işgal rejiminin Gazze saldırılarına t..
Batman'da bir şahıs, miras paylaşımı yüzünden kavga ettiği yeğenini bac..
ABD'deki üniversitelerde yapılan Gazze'ye destek gösterilerini dest..
Batman’da alacak verecek meselesi nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=