Lütfen bekleyin..



PKK/KCK propagandası yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı

17 Ağustos 2021, 09:42 - Okunma: 667

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, PKK/KCK propagandası amaçlı paylaşımlarda bulunduğu tespit edilen 8 şahsın eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet açıklamasında, “PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini meşru göstererek, sosyal medya hesapları üzerinden (Facebook, Twitter, Instagram vb.) övücü ve destekleyici nitelikte paylaşımlarda bulundukları ve terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen şüpheli şahıslara yönelik il merkezi ile Kozluk ve Beşiri ilçelerimizde eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir.” denildi.

Operasyon neticesinde sekiz şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri ifade edildi.

Şüpheli şahısların ikametlerinde bir tabanca, çok sayıda örgütsel doküman, kitap, dergi ve dijital materyallere el konulduğu kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte, Ger..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın il oluşunun 35’inci yıl dönüm..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’ın i..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'ın il oluşunun 35. yılı dolayısıyla ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, PKK’nın silah bırakma kararına ilişkin ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=