Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’ın Batman ilçe teşkilatlarında görev değişimi

23 Eylül 2021, 14:53 - Okunma: 9585

HÜDA PAR Batman’ın Gercüş, Hasankeyf ve Sason ilçelerinde görev değişikliklerine giderek parti ilçe başkanlıklarına yeni isimler atadı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, atamalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Gercüş İlçe Başkanlığımıza Mehmet Sait Başaran, Hasankeyf İlçe Başkanlığımıza Mehmet Özdemir ve Sason İlçe Başkanlığımıza da Şenol Aksoy kardeşlerimiz genel merkezimiz tarafından görevlendirilmişlerdir.” dedi.

Eski başkanlara da teşekkür eden Şahin, onların verimli hizmetler yaptığını belirterek, “Allah ecirlerini kabul etsin, ecirlerini kat kat arttırsın.” diye konuştu.

Yeni ilçe başkanlarına rozet taktıktan sonra açıklama yapan Şahin, “Siyasi partilerin esaslarından bir tanesi de görev değişiklikleridir. Bu bağlamda HÜDA PAR Batman İl Başkanı olarak biz de 3 ilçemizde başkan değişimine gittik. Önceki ilçe başkanlarımız olan Gercüş İlçe Başkanımız Mehmet Dursun, Hasankeyf İlçe Başkanımız Seyit Emin Tunç, Sason İlçe Başkanımız Fikret Avcı’ya parti olarak Batman’da yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok bereketli ve verimli çalışmalar yaptılar, hizmetlerde bulundular. Allah ecirlerini kabul etsin, ecirlerini kat kat arttırsın.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı..
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve ..
Seçim çalışmasını sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Bankalar Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Bele..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=