Lütfen bekleyin..



Batman’da hırsızlık yapan 3 şahıs tutuklandı

29 Eylül 2021, 19:17 - Okunma: 701

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı Değirmenüstü (Ezikajor) köyünde Abdülkerim Ekinci adlı vatandaşın evine girerek 13 çuval fıstık ve eşyalarını çalan 3 hırsız yakalandı. Hırsızlar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Abdülkerim Ekinci’ye ait evden 13 çuval Siirt fıstığı, LCD televizyon ve 3 bidon 60 kilo ağırlığındaki peynir ve benzeri tarzı eşyaların kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındığının ihbarı alındığı bildirildi.

Meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayda kullanılan araç ve olayı gerçekleştiren şüphelilerin tespit edildiği ifade edildi.

Şüphelilere yönelik icra edilen operasyon sonucunda çalınan malzemeler ele geçirilerek sahibine teslim edildiği kaydedildi.

Yakalanan İ.B., V.Y. ve A.Ç. isimli şahısların meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri, şüpheli şahısların Batman Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildikleri bildirildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=