Lütfen bekleyin..



Batman’da akü ve kablo hırsızları yakalandı

30 Eylül 2021, 17:45 - Okunma: 817

Batman merkez ve ilçelerinde 6 baz istasyonunda meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ünün tutuklandığı bildirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman merkez ve Beşiri ilçelerinde toplam 6 baz istasyonundan meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili JASAT tarafından yapılan çalışmalar sonucu kullanılan araç ve olayı gerçekleştiren şüphelilerin F.K., B.Ş., V.Ö., A.K. ve E.E. isimli şahıslar olduğu tespit edildiği belirtildi.

Devam eden çalışmalarda şüphelilerin çalmış oldukları 48 akü ve bakır kabloların hurdacı A.K. isimli şahsa satmış olduklarının belirlendiği ifade edildi.

Olayın şüphelilerini yakalamaya yönelik icra edilen operasyon sonucunda şüphelilerden B.Ş., A.K., F.K. ve V.Ö. isimli şahısların şehir merkezinde operasyon sonucu yakalandığı kaydedildi.

F.K. V.Ö. ve B.Ş. isimli şahısların Batman Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildiği belirtilen açıklamada, şüpheli A.K. isimli şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, şüpheli E.E. isimli şahsın yakalama çalışmalarının ise devam ettiği ifade edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=