Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Mahalle Temsilcisinden ‘Sorunlar Çözülsün’ Talebi

06 Ekim 2021, 07:14 - Okunma: 657

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Belde Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Hüseyin Oğuzcan Parkında düzenlenen programa, Vali Şahin'in yanı sıra belediye birim müdürleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.
Mahalle sakinleri ve siyasi parti temsilcileri, Vali Şahin'den alt ve üst geçit, kavşak, yol ve kaldırım, park gibi konularda girişimlerde bulunulmasını talep etti. 
Mahalle buluşmasında söz alan HÜDA PAR Belde Mahallesi Temsilcisi Muhsin Kanat, Vali Şahin'den mahallenin sorunlarının çözüme kavuşturulması talebinde bulundu. 
HÜDA PAR Temsilcisi Muhsin Kanat yaptığı konuşmada, “Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi beyden mahalledeki sorunların çözüme kavuşturulması talebinde bulunduk. DSİ su kanalının etrafının ihata duvarı ile çevrilmesi, mahallede ve parklarda başıboş dolaşan köpeklerin tehlike arz etmesi,  hırsızlık olaylarının önlenmesi açısından gece bekçilerinin ortalıkta görünmesi,  okulların dağılmasından sonra trafik durumu ve alt geçit üst geçit ve trafik polisinin hazır bulunması ile bina altı mescitlerin Kur'an kurslarına çevrilmesi ve uygun boş araziler de mahallenin katkılarıyla fazla masraf yapmadan uygun tarzda camilerin yapılması konularında taleplerimizi ilettik. Sağ olsun bu taleplerimiz konusunda Vali bey notlarını aldı.” ifadelerini kullandı.  
Şahin, siyasi parti temsilcilerinin ve vatandaşların taleplerinin karşılanması konusunda hizmetlerine devam edeceklerini bildirdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=