Lütfen bekleyin..



Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’dan Batman Üniversitesine kitap bağışı

18 Ekim 2021, 18:30 - Okunma: 4369

​Öğrencilerinin ihtiyaç duyacağı birçok kaynağı envanterinde bulundurmaya özen gösteren Batman Üniversitesine, ODTÜ Öğretim Üyesi ve Dış Politika Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı tarafından kitap bağışında bulunuldu.

Batman Üniversitesini ziyaret ederek söyleşiye katılan Bağcı, Batman Üniversitesi Merkez Kütüphanesine kitap hediye etti.

Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın Batman Üniversitesi kütüphanesine kitap bağışında bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, böylesine önemli kitapların kütüphanelerinin raflarında yer almasından mutluluk duyduklarını belirtti.

“Kütüphaneler, öğrencilerimiz için bilgi yuvasıdır”

Öğrencilerinin alanında uzman akademisyenler tarafından kaleme alınan kaynaklara ulaşması konusunda özenle çalışma yürüttüklerini kaydeden Rektör Demir, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını her fırsatta karşılamak istiyoruz. Kütüphaneler, öğrencilerimiz için bilgi yuvasıdır ve onların bu kaynaklardan en iyi şekilde istifade etmelerini sağlamaya çalışmak bizim asli görevlerimizden. Kütüphanemizdeki kaynak çeşitliliği öğrencilerimize önemli faydalar sağlayacaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin okudukları bölümle ilgili donanımlı bireyler olmalarını çok önemsiyoruz. Bu vesileyle kütüphanemize destekte bulunan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya çok teşekkür ederiz.”​(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=