Lütfen bekleyin..



"Burası Kürdistan" diyen esnaf serbest bırakıldı

30 Ekim 2021, 08:20 - Okunma: 783

​​İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kurtalan ilçesindeki ziyareti esnasında "Burası Kürdistan" dediği için gözaltına alınan esnaf, çıkarıldığı savcılığın ardından serbest bırakıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önceki günkü Kurtalan ilçesindeki esnaf ziyareti esnasında bir esnaf, "…senin şu an bulunduğun yer Kürdistandır, ama ne yazık ki Mecliste bu Kürdistan inkar ediliyor." ifadelerine yer vermişti.

Bunun üzerine C.T.  isimli şahıs hakkında Kurtalan Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmış ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan gözaltına alınmıştı.

Edinilen bilgilere göre, C.T kolluk ifadesinin ardından savcılığa da ifade verdi. C.T savcılıkça serbest bırakıldı.

Hakkında, "terör örgütü propagandasından" işlem yapılan C.T'nin geçmişte herhangi bir suç kaydının veya adli işleminin bulunmadığı öğrenildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından hayata geçirilen Esnaf72.com e..
Batman-Siirt kara yolu Kıra Dağı mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma ned..
Batman Valiliği, kar ve buzlanma riski nedeniyle kış lastiği olmayan araçla..
Batman'da ekipler, yoğun kar yağışıyla birlikte yüksek kesimlerde olası..
Batman'da yoğun kar yağışı nedeniyle 20'den fazla köy yolu ulaşıma ..
Batman'da, yaklaşık 30 ay önce katılım bankasına yatırdığı 145 gram alt..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=