Lütfen bekleyin..



Hak İş’ten Nizami idamına kınama

11 Mayıs 2016, 14:16 - Okunma: 94443

Hak İş Batman İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt, Cemaat-i İslami Liderlerinden Motiur Rahman Nizami idam eden Bangladeş yönetimini sert dille kınadı.

Hak İş Batman İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt, Bangladeş’te Cemaati İslami Liderlerinden Motiur Rahman Nizami idam edilmesi nedeniyle yazılı açıklama yaparak, Bangladeş hükümetini kınadı.

Söğüt açıklamasında, “Bangladeş yönetimi daha öncesinde Abdulkadir Molla, Muhammed Kamaruzzaman ve onlar gibi birçok âlimi idam ederek şehit ettiler ve en son olarak Cemaat-i İslami Liderlerinden Motiur Rahman Nizami idam ettiler. Bangladeş yönetimi Müslümanların sesiz kalmalarından dolayı cesaret alıp bu güzel âlimleri şehit ediyor. Müslümanlar, İslam âlemi bir an önce bu idamlara karşı topyekûn bir şekilde karşı çıkması gerekir. Zalim Bangladeş yönetimini kınayarak Allah’a havale ediyoruz. Ben inanıyorum ki, Bangladeş’teki Müslümanlar gelecekte Hasina yönetimini devirip yerine İslami çerçevede bir hükümet kuracaklardır. Bu hükümet İslam âlemine örnek teşkil edecek inşallah. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
DÜNYA Kategorisindeki Diğer Haberler
​HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, salgından etkil..
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, açlıktan ölümle..
TESSEP Batman İl Temsilciliği, Danimarka’da tesettür düşmanlığına ve kamusa..
Molla Beşir Varol, Suudi öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Yemen'in ku..
PKK’liler tarafından Belçika’da katledilen Mehmet Salih Kaya, köyünde gözya..
Cemaat-i İslami’nin lideri Rahman Nizami'nin laik Hasina hükumeti taraf..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=