Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR: Seçimlere katılmama kararı alınmıştır

12 Ocak 2019, 11:24 - Okunma: 11191

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlere girmeme kararı aldıklarını söyledi.

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlere girmeme kararı aldıklarını söyledi.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlere katılmama kararı aldıklarını söyleyen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mahmut Şahin, bu kararın boykot kararı olmadığının altını çizdi.

Planlanan hedeflere ulaşılması noktasında maddi anlamda olumsuz etkilerinin olacağı kanaati hâsıl olduğunu söyleyen Şahin, daha etkili bir siyasetle yollarına devam edeceklerini söyledi.

Daha önceki seçimlere katıldıklarını söyleyen Şahin, “HÜDA PAR olarak 2012 yılında ‘Dürüst Siyaset Gerçek Adalet” şiarıyla siyaset sahnesine çıktık. Yasal teşkilatlanma şartını yerine getirip 30 Mart 2014 yerel seçimlerine belli il ve ilçelerde kısmî olarak; 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde yine belli illerde desteklediğimiz bağımsız adaylarla seçimlere katıldık. Son olarak 24 Haziran Genel Seçimlerine Diyarbakır ve Batman’da bağımsız adayları destekleme şeklinde, geri kalan 79 ilde de parti amblemimizle tüm Türkiye’de seçimlere katıldık.” dedi.

Seçime girmenin maddi anlamda olumsuz etki bırakacağı kanaati oluştuğunu söyleyen Şahin, “Yaşadığımız seçim tecrübeleri ve teşkilatlarımızın mevcut durumu itibariyle yeni bir seçime girmenin, teşkilatlarımızın tamamlanması, planlanan hedeflere ulaşılması noktasında maddi anlamda olumsuz etkilerinin olacağı kanaati hâsıl olmuştur.” ifadelerine yer verdi.

“31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine katılmama kararı almıştır”

Seçime katılmama kararı aldıklarını sözlerine ekleyen Şahin, “Genel İdare Kurulumuz, uzun bir süreden beri teşkilatlarla yaptığı istişareler neticesinde, ‘var olan çalışmalarımızın niteliğini artırmak, daha etkili bir siyasetle yolumuza devam etmek, bundan sonraki seçimlere daha güçlü girebilmek amacıyla teşkilat, kadro ve eğitim alanlarına yoğunlaşmak için 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine katılmama’ kararı almıştır.” dedi.

“Seçime girmeme kararımız bir boykot kararı değildir”

Bu kararın boykot olmadığının altını çizen Şahin, “Seçime girmeme kararımız bir boykot kararı olmayıp ileriye yönelik hedeflerimize ulaşmak içindir. Bu kararımızın ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ülkemize ve halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” şeklinde ifade edildi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı..
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve ..
Seçim çalışmasını sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Bankalar Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Bele..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=