Lütfen bekleyin..



Batman Basın Konseyi'nden duyarlılık çağrısı

13 Eylül 2020, 11:10 - Okunma: 2260

Batman Basın Konseyi, kentte son günlerde koronavirüs vakalarında yaşanan artışa dikkat çekmek amacıyla duyarlılık çağrısında bulundu.

batman-basin-konseyi.jpg

GÖNÜLLÜ KARANTİNA ÇAĞRISI...

Batman Basın Konseyi "Kimsenin zoruyla değil, kendimiz için sevdiklerimiz için gönüllü karantina uygulaması başlatalım" çağrısında bulundu. Her fırsatta başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca olmak üzere Batman Valisi Hulusi Şahin’in de kovid-19’a karşı çağrıda bulunduklarını anımsatan Batman Basın Konseyi açıklamasında şunlara değindi:  “Bu konuda her bireye görevler düşüyor. Bu süreci en az zararla, can kaybıyla atlatmak için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bazen her şeyi devletten beklememek gerekiyor. Bizler Batman Basın Konseyi olarak mecbur kalınmadıkça 14 gün boyunca evden çıkılmaması çağrısında bulunuyoruz. Mecbur değilsek önümüzdeki 14 gün sosyal aktiviteyi durduralım. Kendimiz insiyatif alalım, biz bunu başarırız. Düğüne, nişana, taziyeye gitmeyelim. Markete, pazara zaruri olmadıkça çıkmayalım, hiç bir yere gitmeyelim, toplu taşıma kullanmayalım. Her bir can kıymetlidir artık kimseyi kurban vermeyelim. Virüse dur demek bizim elimizde. Haydi Batman göster kendini! Bu çağrıya kulak vererek tüm Türkiye’ye ve dünyaya örnek olalım. Toplum olarak bunu başarabiliriz. Kendimize de, başkasına da zarar vermekten kaçınalım ve hayata tutunalım, kimsenin katili olmayalım. Kimsenin zoruyla değil, kendimiz için sevdiklerimiz için gönüllü karantina uygulaması başlatalım.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=