Lütfen bekleyin..



TÜBİTAK Van bölge birincileri Rektör Demir’i ziyaret etti​

30 Mayıs 2021, 15:20 - Okunma: 13862

Batman’dan TÜBİTAK Van Bölge Finali’ne katılan ve 12 ana alanın 7'sinde birincilik kazanan öğrenciler, Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir’i ziyaret etti.

Batman’ın farklı liselerinden TÜBİTAK 2204-A yarışmaları Van Bölge Finali’ne katılan ve birincilik alarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan öğrenciler, Batman İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdürrahim Kusen ve proje sorumlu öğretmenleri ile birlikte Batman Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Batman Üniversitesi konuğu olan öğrenciler, Batman Üniversitesi Senato Odası’nda Rektör Prof. Dr. İdris Demir tarafından ağırlandı.

Van Bölge Finali'nde birinci olan öğrencilerin Batman Üniversitesi’ni tanıtmak istediklerini belirten Batman İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdürrahim Kusen, “Rektörümüz Prof. Dr. İdris Demir yoğun programına rağmen bizleri kabul etti. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

“Kendileri ile gurur duyuyorum”

Başarılı öğrencileri Batman Üniversitesi’nde konuk etmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Rektör Demir, “Kariyer hedeflerini dinledim, projelerini dinledim. Kendileri ile gurur duyuyorum. Başarılarında emeği geçen hocalarımızı ve yöneticilerini kutluyorum. Öğrencilerimizin Batman Üniversitesi'ni tanımalarını istiyorum. Birazdan fakültelerimizi, yüksekokullarımızı ziyaret edecek ve bölümleri, laboratuvarları ve atölyeleri gezecekler, Dekanlarımız tarafından bilgilendirilecekler. Batman Üniversitesi öğrencileri olmalarından memnuniyet duyacağımızı belirtmek istiyorum. TÜBİTAK 2204-A Türkiye Finali’nde öğrencilerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başarılı öğrencilerin Batman Üniversitesi’ni ziyaretleri anısına Rektör Demir, öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, Batman İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdürrahim Kusen’e, proje sorumlu öğretmenleri Caner Tekin’e, Nuri Bulut’a, Sevgi Avanos’a, Yusuf Şenses’e, Musa Işık’a, Sümeyye Önel’e, Zeynep Aslan’a plaket takdim etti.

Rektör Demir’i ziyaret ettikten sonra öğrenciler; Fen Edebiyat Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi’ni ziyaret ederek fakültelerin dekanları tarafından bilgilendirildi.

Fakülte ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Batman Üniversitesi Merkezi Yemekhanesinde öğle yemeğine katılan öğrenciler, daha sonra Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Öğretim Görevlisi Lütfü Karakoyunlu tarafından uğurlandılar. (İLKHA)







  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
BİLİM-TEKNOLOJİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailelerin çocuklarını internet, sosyal medyayı daha bilinçli ve özenli kull..
Batman Üniversitesi öğretim üyeleri, ABD’nin Stanford Üniversitesi koordina..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye'nin ilk ve t..
TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Batman..
"Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik" ana..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, fiziki altyapı ve peyzaj..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=