Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi Rektörü Demir: Önceliğim öğrencilerim

20 Kasım 2021, 15:00 - Okunma: 2444

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, basın ziyaretleri kapsamında Batman Basın Derneği Başkanı Cebrail Uyanık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Demir’i, Dernek Başkanı Cebrail Uyanık ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyaret esnasında konuşan Demir, yaptıkları projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Üniversitede öğrencilerin hem entelektüel hem de akademik alt yapılarını geliştirmeye gayret ettiklerini belirten Demir, “Batman Üniversitesi olarak yurt dışında eğitim olanakları sağlıyoruz. Yurt dışında eğitim olanakları diye konferans verdik ilerleyen tarihlerde tekrardan bir konferans daha vereceğiz. Üniversite Eğitim Kurumu olarak İlin eğitiminin tümüne, ne gibi katkı sunabiliriz gayreti içerisindeyiz. Netice itibariyle nitelikli akademisyenlerimiz ile birlikte birçok başarılı işe imza atıyor atmaya da devam ediyoruz. Benim önceliğim öğrencim. Rektörlük, yöneticilik bir süre sonra bitecek ama hocalık bakidir. Bu sebepten dolayı öğrencilerimi önceliyorum.” dedi.

Sağlık bilimleri ve enerji çalışmaları alanında da ilerlediklerini ifade eden Demir, “Tıp fakültesi için çalışmalara devam ediyoruz. Sağlık bilimleri ve enerji çalışmaları alanında Batman Üniversitesi olarak ilerleyeceğimizi daha önceden dile getirmiştik. Yaptığımız görüşmelerle Batman Üniversitesine Diş Hekimliği Fakültesi’ni kazandırdık. Bu bizim için önemli bir çalışma idi. Bununla beraber Sağlık Yüksekokulunu, Sağlık Birimleri Fakültesine dönüştürdük. Bir de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz var. Bütün bunlar, Batman Üniversitesi Tıp Fakültesinin temelini oluşturmaktadır.” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Rektör Demir, BBD Başkanı Uyanık'a Batman Üniversitesi adına plaket takdim etti.(İLKHA)


  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=