Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanı öksüz çocukların hayalini gerçekleştirdi

17 Aralık 2021, 14:10 - Okunma: 855

Batman Umut Kervanı, kentte ninelerinin sahip çıktığı 2 yetim çocuğa ranza yardımında bulunarak hayallerini gerçekleştirdi.

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, anneleri vefat eden ve ninelerinin sahip çıktığı Mehmet ve Zümrete İlukut kardeşlere, yılladır hayal ettikleri ranza yardımında bulunduklarını söyledi.

Ayrıca imkânları ölçüsünde öksüz kardeşlere halı ve kırtasiye yardımında da bulunduklarını ifade eden Güzel, “Çocukların babası cezaevinde. Anneleri ise vefat etmiş. Yardım için aileyi ziyarete geldiğimizde çocuklar bizden ranza istedi. Çocukların ninesi ise torunlarıyla yalnız yaşadığını, torunlarının hayalinde ranza olduğunu belirtti. Kısa sürede çocukların talebini yerine getirdik. Çocuklara ranza, halı ve kırtasiye yardımında bulunduk. Çocukların sevinci görülmeye değerdi. Hayırseverlerin destekleri sayesinde yetim, öksüz ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençliğinde kıtlık olduğunu, çoğu şeyi bulmakta yoksun olduklarını ama huzu..
Cuma Hutbelerinde “Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir” konusu işlendi...
10-16 Mayıs "Engelliler Haftası" nedeniyle yaşadıkları sorunları ..
Batman'da bir kadın, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazze'y..
"Vakıflar Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Peygamber Sev..
Batman'da düğünlerini yapan, Oslun ve İrtem aileleri, Gazze'de yaşa..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=