Lütfen bekleyin..



Aslan RAM’ı ziyaret etti

12 Kasım 2015, 12:55 - Okunma: 2712

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Batman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti, yöneticilerden bilgi aldı.

Batman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne gelişinde, Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’ı RAM Müdürü Zafer Korkmaz karşıladı. RAM binasını gezen Aslan, kurumun bünyesinde bulunan birimleri dolaştı, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı, kurumda bulunan öğrenci ve velileriyle bir süre sohbet etti. Milli Eğitim Müdürü Aslan kurumu gezdikten sonra, Batman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Zafer Korkmaz’dan kurumun yaptığı saha çalışmaları ve araştırmalar sonucu hazırlanan durum raporları ile ilgili bilgi aldı. RAM yöneticilerinin okullarda özel sınıf açma talebi üzerine,  gerekli çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Aslan ; “Bizim Eğitim Camiası olarak eğitimsizlik nedeniyle kaybetmeyi göze alacağımız bir tek öğrencimiz olamaz” diye konuştu.  Aslan kurumun çevre düzenlemesini de yerinde gördükten sonra RAM’dan ayrıldı. (batmanbasin.com)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Kur'an'ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmasının bölge fin..
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=