Lütfen bekleyin..



Kozluk’tan Aydın Gök’e büyük destek

31 Mayıs 2015, 11:23 - Okunma: 3402

Batman bağımsız milletvekili adaya Kozluk ilçesinde aralarında aşiret liderlerinin de olduğu çok sayıda kişi destek verdi.

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'e aralarında aşiret liderleri, kanaat önderleri ve muhtarlarında bulunduğu yaklaşık 250 kişi destek verdi.

HÜDA PAR Kozluk ilçe teşkilatının organize ettiği katılım ve destek amaçlı toplantıda konuşan Gök, “Hz.Peygamber (s.a.v) hepiniz çobansınız ve hepiniz idareniz altındaki kişilerden mesulsünüz’ diyor. Ve şüphesiz bu böyledir. Muhtarlar mahallelerinden sorumludurlar. Aramızda aşiret reisleri vardır. Onlar aşiretlerinden sorumludur. Bir ilin valisi ilde yaşayan insanlardan kaymakam ilçeden sorumludur. Dolayısıyla herkesin bu sorumluluğunun bilincinde olması lazım.” dedi.

"Geleceğimiz söz konusudur"

İdarecilerin güvenirliğine dikkat etmenin önemine vurgu yapan Gök şunları kaydetti: “Biz kendi ellerimizle bunları seçiyoruz, bunu kendi irademizle seçiyoruz. O yüzden içinde bulunduğumuz seçim diğer tüm seçimler gibi önemlidir. Yani bizim neslimizin geleceği söz konusudur. Bizim mahallemizin, şehrimizin güvenliği söz konusudur. Bunu da bizim tercihimize bırakmışlar ve bizler için bir fırsattır.” 

Toplumda kötülüğün arttığını ve evlilik oranlarının azaldığına işaret eden Gök, “Fuhuş serbest bırakılmış. Bu bir münkerattır, içki içenler uyuşturucu kullananlar çoğalmış bu bir münkerattır. Yarın sandıklar kuruluyor. Şerlerinden emin olmadığımız insanları tekrar kendi ellerimizle seçersek vallahi bu imanın en zayıf noktasıdır.İçlerinde Ermeni,Ezidi, LGBT’li yani Lut kavminin helakına sebebiyet veren bir kavmin benzerlerinin olduğu partiye oy vermeniz onları tercih etmeniz zillettir.” şeklinde konuştu.

"Zalimin zulmüne engel olun"

Kendilerinin arkasında kanaat önderleri ve çok değerli alimler, kıymetli şahsiyetler olduğunu belirten Gök şöyle dedi: “Bizim arkamızda kanaat önderleri ve çok değerli alimler, kıymetli şahsiyetler ve değerli seydalarımız var. Bu yüzden kardeşlerimiz müsterih olsunlar.”

Yemeğin ardından Gök ve beraberindeki HÜDA PAR heyeti, Yukarı Kozluk’ta esnaf ziyaretinde bulundu. İkindi namazını müteakiben İlim Der’de memur ve öğretmenlere yönelik verilen çiğköfte partisine katılan Gök, burada konuşma yaparak destek istedi.

Kozluk’tan memnun ayrılan Gök ve beraberindeki heyet, taziye ziyaretinde bulunarak ilçeden ayrıldı.(Çetin Doyar)

Etiketler : aydın gök
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programına, halk yo..
Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere basınla buluşan Batman Milletvekili ..
Kayapınar Belde Belediye Başkanlığını, resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PA..
Batman'da yapılan oy sayım işlemlerinin ardından oy torbaları İl Seçim ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, mezun..
Batman merkez, ilçe, köy ve beldelerde toplamda 411 bin 3 seçmen, bin 424 s..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=