Lütfen bekleyin..



Batman’da 5’inci GAP Yeşil İnovasyon Proje Yarışmasının tanıtımı gerçekleştirildi

18 Şubat 2022, 12:20 - Okunma: 9817

Batman Üniversitesinde 5’inci GAP İnovasyon Proje Yarışmasının tanıtımı gerçekleştirildi.

Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Batman Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Proje Ofisi Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Rıda Tür, Üniversite bölüm başkanları ve öğrenci temsilcileri katıldı.

Yenilenebilir-Dönüştürülebilir Enerji ve Enerji Verimliliği alanında bölgedeki ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin proje geliştirme, çevre bilinci, inovasyon yetenekleri ve bilinçlerinin artırılmasının amaçlandığı proje kapsamında yarışmaya, GAP Bölgesi illerinden katılım sağlanabilecek.

Yarışmada devlet okulları, özel okullar ve bilim sanat merkezlerindeki tüm ortaokul/lise öğrencileri ile 9 GAP ilinde yer alan üniversitelerden öğrenciler yer alabilecek. Her öğrencinin en fazla üç proje ile katılım sağlayabileceği yarışmada her projede bir öğrencinin görev alabileceği belirtildi.

GAP yetkilileri tarafından yapılan sunumda proje yazarken dikkat edilmesi gereken hususlar, başvuru yöntem ve teknikleri, başvuruların değerlendirilmesi, yarışma değerlendirme kriterleri, yarışma kategorileri, başvuru takvimi ve ödüller hakkında katılımcılar bilgilendirildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
BİLİM-TEKNOLOJİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Ailelerin çocuklarını internet, sosyal medyayı daha bilinçli ve özenli kull..
Batman Üniversitesi öğretim üyeleri, ABD’nin Stanford Üniversitesi koordina..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye'nin ilk ve t..
TÜBİTAK 2204-A 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Batman..
"Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik" ana..
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, fiziki altyapı ve peyzaj..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=