Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinde sağlık turizmi konferansı düzenlendi

21 Şubat 2022, 14:45 - Okunma: 5397

Batman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Sağlık Turizmi” isimli bir konferans düzenlendi.

Dr. Fuat Yalman tarafından Fen Edebiyat Fakültesinde verilen konferansa; Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Umut Balcı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Onur Gülbahar, akademik ve idari personel, özel sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Sağlık turizmi konusunda da enerji kaynaklarını kullanmayı amaçlayan Batman Üniversitesinde Dr. Fuat Yalman tarafından sağlık turizmine yönelik önemli bilgiler verildi.

Yalman, “Sağlık Turisti ve Turistin Sağlığı Mevzuatı”, “Sağlık Turizmi Aracı Kurumlarının Yetkinlikleri”, “Sağlık Turizmi Taban Fiyat Uygulaması ve Sağlık Kuruluşlarının Katsayıları” ve “Sağlık Turizmi Devlet Destekleri ve Teşvikleri ve Yararlanma Şartları” konuları ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.

Konferansta kısa bir konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, sağlık turizmini çok önemsediklerini, Batman Üniversitesi olarak kaynakları bu yönde de değerlendirmek istediklerini kaydetti. Batman Üniversitesinin insana değer katan her alanda çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacağını belirten Rektör Demir, verdikleri bilgilerden dolayı Dr. Fuat Yalman’a teşekkür etti.

Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Umut Balcı tarafından Dr. Fuat Yalman’a plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=