Lütfen bekleyin..



Batman Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı Akdaş: En kıraç araziler bile fıstık ağaçlarıyla donatıldı

24 Şubat 2022, 15:40 - Okunma: 373

Batman Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı Hifzullah Akdaş, Batman’ın en kıraç arazileri bile fıstık ağaçlarıyla adeta yeşil altınlarla donattığını söyledi.

Batman Fıstık Üreticileri Birliğinin 2022 yılı genel seçimi, Batman Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Genel kurulun divan başkanlığını Sedat Karabulut yaptı. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçimde oyların tamamını alan Hifzullah Akdaş, yeniden Batman Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı seçildi.

Batman Fıstık Üreticileri Birliği Başkanı Akdaş: En kıraç araziler bile fıstık ağaçlarıyla donatıldı

Genel kurulda konuşan Hifzullah Akdaş, üretimde verimlilik, inovasyon, kaynak verimliliği, iş birliklerinin geliştirilmesi ve kurumsal sürdürülebilirlik kavramlarının bugün hayatın her alanına dâhil olduğunu söyledi.

Değişim, dönüşüm ve sistem yaklaşımı kurumları başarıya götüren en önemli unsurlar olduğunu belirten Akdaş, “Bugün kurumsal gelişim sürecinde potansiyelinin ve iyileştirme adımlarının bilincinde olan yapılar, hem günün gerekliliklerini daha hızlı yerine getirmekte, hem de geleceğin inşa edilmesinde en önemli aktörler olarak yerini almaktadır. Batman, verimli tarım arazileri ve yetiştirilen ürün deseni ile üretimde kendini üst sıralara çıkarmakla kalmamış, en kıraç arazileri bile fıstık ağaçlarıyla adeta yeşil altınlarla donatmıştır. Hiç şüphesiz hem Batman Fıstık Üreticileri Birliği hem de ilimizdeki bütün üreticilerin, bugün elde edilen başarılı sonuçlarda önemli emeği ve katkısı vardır.” dedi.(İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
ÇEVRE Kategorisindeki Diğer Haberler
Havaların ısınmasıyla sebze ve meyve fideleri toprakla buluşmaya başladı. B..
Tarımla geçimlerini sağlayan Batman merkeze bağlı Balpınar beldesindeki çif..
Batman'da bir iş yerinde satışı yasak olan hayvanlar arasında bulunan 3..
Batman'ın Hasankeyf ilçesine özgü "Mehina Sarımsağı" coğrafi ..
Yaklaşık 17 yıldır kelebekler üzerine araştırmalar yürüten Batman Üniversit..
Bu sene hububatta yüksek bir rekolte beklediklerini belirten Batman Ziraat ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=