Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den Petrolspor’a destek çağrısı

24 Şubat 2022, 16:14 - Okunma: 10869

Petrolspor Kulübü ziyaretinde konuşan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Petrolspor’un başarılarından ötürü memnuniyet duyduklarını belirterek yetkililerden, Batman halkından Petrolspor’a destek olmalarını istedi.

HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ve beraberindekiler, Petrolspor Kulübünü ziyaret etti.

Şahin’i Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş karşıladı. Ziyarette Petrolspor’un başarılarından memnuniyet duyduğunu söyleyen Şahin, destek açıklamasında bulundu.

Petrolspor’un iyi yönetilmesinin Batman adına sevindirici olduğunu vurgulayan Şahin, HÜDA PAR olarak Petrolspor’a destek anlamında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

davut-sahin-petrolspor.jpg

“Petrolspor’u ikinci ligde görmek istiyoruz”

Petrolspor’u ikinci ligde görmek istediklerini söyleyen Şahin, “Petrol sporun iyi yönetildiğini görüyoruz. Şu anda başarıyla ilerlemektedir. Petrolspor Başkanımız Abdulvahap Bey, aile kurumu olarak bu işi sahiplenmiş. Sporcu gençler ve öğretmenler ile iyi bir uyum sağlanmış durumda. Takımın durumu gayet iyi… Önümüzdeki sezonda takımı 2. Ligde görmek istiyoruz. Böyle bir ümidimiz var.” ifadelerini kullandı.

davut-sahin-petrolspor-001.jpg

“Petrolspor’a destek amaçlı ne gerekiyorsa yapmaya hazırız”

HÜDA PAR olarak Petrolspor’a destek amaçlı ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Şahin, “Bu anlamda HÜDA PAR olarak destek amaçlı üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Gençlerimizin spor aktiviteleri içerisinde olmalarını ve aynı zamanda değerlerini kaybetmeden ilerlemelerini istiyoruz. Petrolsporun başarıları bizi sevindirdi. Takımın bir biri içerisinde manevi değerleri ile örtüşük durumda olması bizi daha çok sevindirdi. Allah takımı muvaffak kılsın. Takımı daha üst liglerde görmek istiyoruz. Petrol sporun başarısı Batman’ın başarısı aynı zamanda da hepimizin başarısıdır. “ dedi.

davut-sahin-petrolspor-002.jpg

“Desteklerinden dolayı HÜDA PAR’a teşekkür ediyorum”

Ziyaretlerinden dolayı Şahin’e teşekkür eden Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş ise şunları söyledi:

“Petrolspor adına Batman HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Petrolspor olarak şampiyonluk yolunda maddi ve manevi olarak Batman halkının desteğine ihtiyacımız var. Hep beraber Batman Petrolspor’u hak ettiği yere getireceğiz Allah’ın izniyle. Ayrıyeten Batman gençlerinden, maç zamanlarında stadı doldurmalarını ve bu coşkuyu onların da hissetmelerini istiyorum.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=