Lütfen bekleyin..



Batman Umut Kervanı Mirac Kandili vesilesiyle gıda paketi dağıttı

27 Şubat 2022, 16:10 - Okunma: 701

Yoksul ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan Batman Umut Kervanı, Mirac Kandili dolayısıyla kentte bulunan onlarca muhtaç ve yetim aileye gıda kolisi götürerek yüzlerini güldürdü.

Batman Umut Kervanı gönüllülerinden İsmet Ökten yıllardır ihtiyaç sahiplerine imkânları ölçüsünde yardım elini uzatmaya devam ettiklerini belirtti.

Miraç Kandili münasebetiyle yetim ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduklarını belirten Ökten, “Batman Umut Kervanı kurulduğu 2005 yılından beri yardıma muhtaç ve yetim ailelere umut olmaya devam ediyor. Umut Kervanı olarak bayramlarda, üç aylarda, Ramazan ayında ve hayırlı günlerde yardıma muhtaç ailelere gıda kolisi ve benzeri yardımlar ulaştırmaya devam ediyoruz. Bugün de Miraç Kandili münasebetiyle onlarca aileye gıda paketi dağıtımı yaptık. Dağıttığımız gıda paketlerine vesile olan bütün hayırseverlerden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

“Yardıma muhtaç birçok aile var” 

Üç ayların hayır ve hasenatın artırıldığı mübarek aylar olduğunu söyleyen Ökten, şöyle dedi:

“Mübarek Ramazan ayı yaklaşmaktadır. İlimizde yardıma muhtaç birçok aile var. Bu ailelerimize gıda kolisi dağıtabilmemiz için bütün hayırseverlere çağrımız; bizden yardımlarını esirgemeyerek destek olmalarını istiyoruz. Bize gelen yardım kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım.” (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=