Lütfen bekleyin..



BESO Başkanı Çiftçi'den "Teşekkür Mesajı"

28 Şubat 2022, 16:25 - Okunma: 2155

Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman esnafı ve halkına teşekkür etti.

Dün yapılan seçimler Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanlığına seçilen Mehmet Sıddık Çiftçi, "Teşekkür Mesajı" yayımladı.

Çiftçi mesajında şu ifadelere yer verdi:

"BESO seçimi, başta Batmanımız olmak üzere tüm Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlı olsun. 
Bu süreçte beraber çalıştığım ekibim e un, üyelerimize, destek veren tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.
Bu bir hizmet yarışıdır. Bu yarışta bizleri tercih ettiniz. Asıl görev ve sorumluluğumuz bu saatten sonra başlıyor. Oy veren ve vermeyen tüm üyelerimiz bizim için değerlidir. Hepsine eşit mesafede olduğumuzu bilmelerini istiyorum. 
Odamızı layık olduğu yere getirmek için gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hizmete talip olduğumuzu sürecin başından beri söyledik. Söylediklerimizi yerine getirmek için şimdi elimize fırsat geçti. Bunu ispat etmek için elimizde fırsat var. 
Yapılması gereken birçok hizmetin olduğunu biliyoruz. Bunların bir kısmı yapılmış, bir kısmı düşünülmüş olabilir. Yapılanları takdir, eksik bırakılanları tamamlamak ve el atılmamış eksikliklere el atmak şiarımız olacaktır. 
Bugünden itibaren esnafımızın, sanatkârımızın ve tüm meslek üyelerimizin sıkıntılarını çözmek adına odamızın tüm imkânlarını seferber edeceğiz. Bu konuda üzerimize düşen hiçbir gayretten çekinmeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Bu oda hepimizin olduğu gibi oda imkânları hepimize sonuna kadar açık olacak. Seçim sürecinde dile getirdiğimiz projelerimizi bir bir hayata geçirme adına konuyla ilgili şahıs ve makamları harekete geçirmeye gayret edeceğiz. 
Tüm üyelerimize belirtmek isterim ki bu oda sizindir. Bizler size hizmet etmek için bu yola koyulduk. Tüm enerji ve tecrübelerimizi size hizmet etmek için kullanacağız. 
Gayret bizden muvaffakiyet Allah’tandır. 
Tekrardan bu sonucun hepimize hayırlı olmasını diliyorum.
Saygılarımla"

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, yaptığı yazılı açıklamad..
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Batman İl Müdürü Mahmut Dursun..
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=