Lütfen bekleyin..



Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nde devir-teslim

28 Şubat 2022, 15:30 - Okunma: 2079

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, devir-teslim töreninde yaptığı açıklamada, Batman esnafı arasında fark gözetmeyeceklerini, tüm esnafa imkânlarına seferber edeceklerini söyledi.

Dün yapılan kongrede seçimi kazanan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi için bugün devir-teslim töreni yapıldı.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığında yapılan törene, eski başkan Salih Kaplan ve yönetimi ile yeni başkan Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi katıldı.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Çiftçi: Tüm esnafımıza imkânlarımızı seferber edeceğiz

Görevi Çiftçi’ye devreden Kaplan, burada yaptığı konuşmada, seçim günü oy kullanan bütün esnaf ve sanatkârlara teşekkür etti.

İki tarafında duyarlılık göstererek güzel bir seçimin yapılmasına vesile olduklarını belirten Kaplan, “Arkadaşımızı tebrik ediyoruz. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Biz bu tür makamlara amaç değil araç olarak bakıyoruz. Hizmeti götürme aracı olarak koltuklara, makamlara bakıyoruz. Türkiye’de hiç borcu olmayan odalardan biriyiz. Bu konuda rahatız. Bundan sonra görevi devralacak arkadaşa başarılar diliyoruz.” dedi.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Çiftçi: Tüm esnafımıza imkânlarımızı seferber edeceğiz

“Bu bir bayrak yarışıdır”

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirten Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ise yaptığı açıklamada, seçim sonucunun hayırlı olmasını diledi.

Asıl görevlerinin yeni başladığını vurgulayan Çiftçi, “Bu bir hizmet yarışı, bir bayrak yarışıdır. Bizlere düşen bu hizmet yarışında esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere tüm hemşerilerimize hakkıyla hizmet etmektir. Seçim bitti yeni bir sayfa açıldı. Tüm üyelerimiz, üye olabilecek tüm esnaf adaylarımız bizim için değerli ve kıymetlidirler. Onlara hizmet etmek, onlar için imkânlarımızı seferber etmek önceliğimiz olacak. Asıl çalışma asıl görev bu saatten sonra başlamakta.” diye konuştu.

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Çiftçi: Tüm esnafımıza imkânlarımızı seferber edeceğiz

“Odamızı daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız”

Öncelikli görevlerinin projelerini hayata geçirmek olduğuna işaret eden Çiftçi, şöyle devam etti:

“Önceki başkanımız Sayın Salih Bey'in yaptığı ve yarım kalan hizmetlerini tamamlamak, yeni projelerimizi hayata geçirmemiz gerekir. Bu vesileyle hem başkanımız Salih Bey’e hem diğer adayımız Lokman Bey’e sağduyulu hareketlerinden ve hizmetlerinden dolayı ekibim adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süre zarfında çaba gösteren basın mensuplarımıza, duyarlılık gösteren tüm esnaf, sanatkârlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Sonucun tüm halkımıza hayırlı olmasını, daha güzel yarınlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum. Odamızı daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız.”

Yapılan konuşmaların ardından devir-teslim töreni yapıldı. Törenden sonra makam masasına geçen Çiftçi, ilk imzasını attı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Kasaplar Derneği Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, yaptığı yazılı açıklamad..
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Batman İl Müdürü Mahmut Dursun..
Bir yılda tavuk eti fiyatlarına yüzde 150 zam yapıldığını belirten tüketici..
Ülke genelinde olduğu gibi Batman'da da kalifiye eleman sorununun yaşan..
Kırmızı et fiyatlarındaki artışın bir türlü durdurulamadığını belirten Batm..
Ramazan Bayramı sonrası düğün hazırlıklarına başlayan vatandaşlar soluğu ku..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=